Kafe e mirë në filxhan të mirë…

Jo vetëm kafeja apo çaji, por edhe filxhani ka shume rëndësi . Zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë dhe paçi një  ditë  të  bukur.

Miracle Garden,kopshti më i madh i luleve në botë

Instalacioni më i madh në botë i luleve ndodhet në Dubai. Është një kopje e përmasave reale të avionit Airbus A380 të Emirateve. Ky instalacion është quajtur më i madhi me lule në botë dhe ka hyrë në...

Të gjitha rrugët të çojnë te libri…

Ditët e ngarkuara në punë dhe problemet e tjera të jetës shpeshherë na i largojnë vëmendjen nga libri. Ndërkohë një kënd i këndshëm i arreduar bukur mund t’ua kthejë dëshirën për të lexuar duke...