Borë në plazh…

Zona e Shëngjinit u zgjua e zbardhur këtë mëngjes dhe në foto shihet rëra e plazhit e mbuluar me një petk të hollë të bardhë.  

Faqet e para të gazetave, 22 shkurt 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e enjte, datë 22 shkurt 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më...

Faqet e para të gazetave, 16 shkurt 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e premte, datë 16 shkurt 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve m...

Shtypi i ditës, 09 shkurt 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e premte, datë 09 shkurt 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve m...