Lulet mund t’i mbillni edhe në shishe, ja disa ide

  Nëse nuk keni hapësirë për vazo me lule, në mur mund të varni shishe plastike në të cilat do të mund të rritet gjelbërimi. Shishet nuk është e thënë të jenë të një litri apo një litri e gjysmë...

Fotografitë më të bukura të shkrepura për 2018

National Geographic Travel ka nisur garën e saj vjetore për të nderuar imazhet e fotografëve. Garuesit e kualifikuar paraqesin tre kategori: natyrën, njerëzit dhe qytetet Fotografi që do të marrë çmi...

Drerët notues, një tablo mahnitëse në Britani

  Këto foto tregojnë një tufë prej rreth 100 drerësh tek notojnë në një lumë në Chatsworth, Britani. Fotografi amator Jim Bell, 73 vjeç, po fotografonte pamje të peizazhit të Derbyshire kur vuri...