Fshati pa njeriun, por me natyrën…

Houtouwan dikur ka qenë një bashkësi e lulëzuar, e peshkatarëve,  e shtëpive me tulla në kodrat e pjerrta në ishullin Shengshan. Por tani fshati është braktisur. Shtëpitë dikur të mbipopulluara tashm...

Sot 1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Sot është 1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Në Shqipëri dhe mbarë botën, kjo ditë u kushtohet fëmijëve me aktivitete të larmishme. Dita e fëmijëve është vendosur më datën 1 Qershor, sepse në...