Kaltërsi dhe qetësi, disa nga plazhet më të bukura në botë

1. La Playa Escondida, Mexico (Plazhi i fshehur, Meksikë)

Ky plazh i fshehur duket sikur është jashtë çdo vendi të botës. Rëra e bardhë dhe ujërat e kristaltë duken një mrekulli. Aty mund të notosh vetëm përmes një tuneli nënujor dhe është pikërisht kjo ajo që e bën edhe më të veçantë këtë plazh.

2. Whitehaven Beach, Australia (Plazhi i parajsës së bardhë, Australi)

Siç duket dhe nga emri, ky plazh është thjesht magjik. Aq sa herë njerëzit dyshojnë nëse është kaq marramendës me të vërtetë.

Plazhi i Ora-s është një nga më të bukurit për shkak se gjithçka që e rrethon është pothuajse e paprekur nga dora e njeriut.

Reynisfjara Beach, Iceland

Ndryshe nga plazhet që pamë me lart, me rërë të bardhë, brigjet në ngjyrë të zezë dhe guralecët rreth tij, të japin përshtypjen e pafundësisë.

Plazhi Pfeiffer, California

Natyra e egër e këtij vendi e bën të duket si vend i krijuar nga imagjinata e njeriut.

Pin It