Urat e Indisë të ndërtuara me rrënjët e fikusit

Meghalaya, në Indi është një vend i shkatërruar nga shirat e rrëmbyeshëm që arrijnë 15 metra kub në vit. Kështu banorët vendosën që në vend që të ndërtonin ura që do t’i shkatërronte lumi t’i rrisnin...

Gjeni ndryshimet… :)

Fotografi Peter Zelewski nga Detroiti i SHBA-ve, ka kaluar vite tëra duke u munduar të gjej dhe fotografojë binjakët identikë nëpër rrugët e Londrës. “Kur fillova projektin pa dyshim se ishte atraksi...

Vendet më të gjelbërta në botë

Laboratori “Senseable” i Institutit të Teknologjisë në Massachusetts, ka bashkëpunuar me Forumin Ekonomik Botëror për krijimin e një “enciklopedie pyjore” (Treepedia), një faqe interneti me harta int...

Ushqimi i spitaleve nëpër botë…

“Sunbelt Staffing” ka grumbulluar foto të menusë që shërbehet nëpër spitalet nëpër botë, duke sjellë këto pamje. Më poshtë, shikoni se si ushqehen pacientët gjermanë, amerikanë, australianë… &n...

Fotografitë më mahnitëse të 2018 nga “Sony”

Aparati profesional “Sony” të jep mundësinë e shkrepjes së një fotografije shumë profesionale. Disa nga ata që realizuan fotografi me këtë aparat, guxuan dhe i hodhën ato në konkursin botëror për fot...