Gjeni ndryshimet… :)

Fotografi Peter Zelewski nga Detroiti i SHBA-ve, ka kaluar vite tëra duke u munduar të gjej dhe fotografojë binjakët identikë nëpër rrugët e Londrës.

“Kur fillova projektin pa dyshim se ishte atraksion vizual që më është dukur interesant, duke bërë portrete të binjakëve”, ka deklaruar Zelewski për revistën Huck.

Fotografitë e tij kanë bërë xhiron e botës dhe janë publikuar në revista të ndryshme, ndërsa autori i fotografive është zotuar se nuk do të ndalet me kaq, duke qenë i bindur se me këtë projekt do të vazhdoj edhe në të ardhmen.

Pin It