Familja kthen autobusin e shkollës në shtëpi udhëtuese

Një familje britanike  po udhëton nëpër botë me një autobus shkolle i transformuar në një shtëpi moderne.

Debbie Mayes, 33 vjeç nga Wigan, ka katër fëmijë dhe bashkë me bashkëshortin formojnë 6 anëtarë në familjen e tyre.

Pasi u lodhën nga mënyra e të jetuarit në një shtëpi, çifti vendosi të blinte një autobus shkolle dhe ta rinovonte atë në një shtëpi klasike moderne.

Ata hoqën sediljet e autobusit, e lyen atë në të bardhë, shtuan një kuzhinë, dhomë ndenje e dhomë gjumi dhe ishin gati të nisnin aventurën në vende të ndryshme.

Pin It