Fotografitë më mahnitëse të 2018 nga “Sony”

Aparati profesional “Sony” të jep mundësinë e shkrepjes së një fotografije shumë profesionale.

Disa nga ata që realizuan fotografi me këtë aparat, guxuan dhe i hodhën ato në konkursin botëror për fotografitë më të mira të vitit 2018, të realizuar nga “Sony”.

Këto imazhe përfshijnë peisazhet, fotografitë e kafshëve nga afër, çastet sportive, takimet, e shumë tema të tjera.

Të gjitha këto fotografi vijnë nga vende të ndryshme si: Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Australia, Argjentina, Kamboxha, Kina, Kenia, Arabia Saudite e të tjera.

Pin It