Fotografitë më të bukura të shkrepura për 2018

National Geographic Travel ka nisur garën e saj vjetore për të nderuar imazhet e fotografëve. Garuesit e kualifikuar paraqesin tre kategori: natyrën, njerëzit dhe qytetet

Fotografi që do të marrë çmimin e lartë do të fitojë $ 10,000 dhe do ta ketë fotografinë e botuar nga Nat Geo në internet. Konkursi vjetor ka nisur para një muaji dhe synon të përzgjedhë fotografinë më të mirë e cila tregon botën përmes udhëtimit dhe eksplorimit.

Sapo konkurimi të mbyllet, një panel i gjyqtarëve, i përzgjedhur nga National Geographic Travel, do të zgjedhë një fitues në secilën prej kategorive dhe gjithashtu do të emërojë një fitues të përgjithshëm. Një votim publik do të përzgjedhë gjithashtu një fitues. Konkursi është i hapur dhe regjistrimet mund të dorëzohen deri më 31 maj 2018.(Disa nga fotografitë e përzgjedhura nga National Geographic Travel)

Pin It