Bota fsheh gjëra që nuk e dini se ekzistojnë

 foto-1-200x200 foto-3-200x200 foto-2-200x200 foto-4-200x200 foto-6-200x200 foto-8-200x200 foto-9-200x200

Bota fsheh brenda saj gjëra të cilat nuk shkojnë nëpër mend që ekzistojnë.  Po ju sjellim 7  prej tyre, për të kuptuar që  kemi akoma për të mësuar.

  1. Një makinë për shtrimin e pllakave
  2. Mekanizmi i brendshëm i orëve “Patek Philippe”, të cilat konsiderohen si më të shtrenjtat në botë
  3. Një perëndim dielli dhe një eklips që ndodhin në të njëjtën kohë
  4. Një gardh i çuditshëm kufitar pranë dunave të rërës në Algodones, në Kaliforninë Jugore, SHBA
  5.  Lëvozhgë veze ka më shumë se 20,000 vrima të shpuara në sipërfaqen e saj
  6. Një prerje tërthore e një kabllo nënujor
  7. Monedha të bashkuara e të ndërthurura në një mënyrë të tillë që nuk e lejojnë njëra-tjetrën të bien përtokë,  megjithëse janë në buzë të tavolinës

 

Pin It