Shteti i Kosovës feston 8 vjetorin e pavarësisë

Më 17 shkurt të vitit 2008, në një seancë solemne Kosova u shpall shtet i pavarur, që deri në atë kohë administrohej nga UNMIK-u. Shpalljes së Pavarësisë i ka paraprirë një proces i gjatë dhe i vësht...