Gjuha shqipe edhe në klasat e 10-ta

Klasat e dhjeta do ti rikthehen këtë vit mësimit të gjuhës shqipe të veçuar nga letërsia. Ky ndryshim sipas Anila Ferizajt  përgjegjëses së sektorit të diasporës dhe minoriteteve në MAS ka ardhur si ...