Ja edhe të pathënat e Antarktidës

Antarktida është një nga kontinentet më të mëdha të botës, edhe pse praktikisht është e pabanuar. Megjithatë, nuk mungojnë resurset dhe as historitë e këtij kontinenti Kur flasim për kontinentet, men...