Roboti tani edhe si asistent shitje

Njerëzit në Japoni kanë mundësi të shohin shumë robotë human “Pepper”, në dyqane, dizajnuesit e të cilëve thonë se këta robotë mund të lexojnë dhe t’i përgjigjen humorit të përdoruesve të tyre. “Pepp...