Babai dhe vajza…

  Vajza e vogël i tha të atit: – Babi, a mund të marrim një banane? Babai kokulur ia ktheu: – Bija ime, nëse në fund të muajit do më teprojë diçka, të premtoj se do të ta blej. Unë i...