Ringjallja e hekurudhave, BERZH po shqyrton huanë

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim është duke shqyrtuar hua prej 34.5 milionë euro për hekurudhat shqiptare. Bëhet fjalë për financimin e projektit të hekurudhës Tiranë-Durrës dhe lidhjes së ...