Buka e ngrohtë e datëlindjes

Kur shkoj në furrë, nuk shoh asnjë bukë në banak, miku im furrëtar, i cili punonte aty, më tha prit nja dy minuta dhe do të jenë gati bukët, kështuqë u ula në një cep dhe po prisja të dilnin bukët e ...