6 mënyra për të rritur aftësitë tuaja të dëgjimit

Të gjithë jemi të tërhequr nga njerëzit që na bëjnë të ndihemi të veçantë dhe na dëgjojnë. Këtu janë disa mënyra për të rritur aftësitë tuaja të dëgjimit. 1. Dëgjoni me gjithë veten tuaj. Mbani konta...

Studim: Flituni bebeve tuaja, bëhen më inteligjentë

Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar se sa më shumë t’u flitet bebeve, aq më shumë përmirësohet aftësia e tyre për të mësuar më shpejtë të flasin. Ajo që është vënë re në këtë studim është ngjash...