Bukuri e Pashuar…

O Libër i Shenjtë, o Dritë e Amshuar, Gjithkahjen me dritë e ke lumturuar, Ndriço dhe një herë në këtë kohë të fundme Drita errësirën duke pushtuar… Dhe verë në s’u bëftë, fundvere të bëhet, Nj...