Lojtarja më e mirë e viti është Carli Lloyd

FIFA ka zgjedhur si lojtaren më të mirë të vitit dhe ajo është Carli Lloyd. Carli Lloyd fitoi në një konkurrencë të fortë me gjermanen Calia dhe japonezen Carli Lloyd. Carli Lloyd është futbolliste e...