Efekti magjik i diellit të mëngjesit

  Dielli i mëngjesit ka shumë përfitime dhe  një ndër to është rënia në peshë. Studiuesit e Universitetit të Çikagos, SHBA u kërkuan 54 pjesëmarrësve tek të 30-at, të ekspozoheshin në dritën e d...