Ushqimet që mund t’i hani pa frikë pas orës 20:00

Këto janë disa ushqime që mund t’i hani pa frikë pas orës 20:00 dhe të mos shtoni peshë sipas dietologëve: 1. Drithëra dhe Qumësht Ushqimet më të mira në mesnatë duhet të jenë të lehta për t’u tretur...

Hambari që s’u zbraz kurrë…

Dy vëllezër, njëri i martuar e tjetri beqar, jetonin dhe punonin në çiflikun që i kishte lënë trashëgim i ati. Në mbrëmje, ata e ndanin në mënyrë të barabartë prodhimin dhe fitimet që kishin nxjerrë ...