Parashikimi i motit, e hënë 5 shkurt 2018

Moti dominohet nga kthjellime dhe vranësira kalimtare në pjesën më të madhe të Shqipërisë. Edhe pjesa e dytë e ditës vijon me kthjellime dhe vranësira kalimtare, më të shpeshta në ekstremin Verilindo...