Parashikimi i motit, e mërkurë 21 mars 2018

Deri në mesditë, territori vijon me shira mesatarë dhe intensivë. Ndërsa pasditja përmirëson motin në të gjithë territorin por reshje të përkohshme shiu e dëbore mbeten prezente edhe gjatë natës. Sip...