Parashikimi i motit, e mërkurë 7 mars 2018

Kthjellime të shkurtra dhe vranësira të shpeshta vijojnë ndikimin e tyre në territorin shqiptar duke gjeneruar shira të përkohshëm. Edhe pjesa e dytë e ditës vijon në të njëjtat kushte të motit deri ...