Rifreskoje shpirtin me dashuri!

“Trupi pastrohet nga uji. Egoja pastrohet nga lotët. Intelekti pastrohet me dije dhe shpirti pastrohet me dashuri.” -Ali ibn Ebi Talib (r.a)