UEFA shpall ekipin e vitit

Si çdo vit UEFA shpall ekipin e vitit duke zgjedhur lojtarët me performancën më të mirë dhe më të votuarit nga publiku. Në portë qëndron Manuel Neuer. Në mbrojtje: Sergio Ramos, Gerard Pique, David A...