Firmoset kontrata për Rrugën e Arbrit

Kompania e cila fitoi koncensionin për Rrugën e Arbrit tashmë mund të nisë zyrtarisht punimet. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njoftoi sot (5 shkurt 2018)  firmosjen e kontratës së koncesio...