Uji i shiut, i mirë për fytyrën dhe flokët

Mund të tingëllojë  çuditshëm, por uji i shiut ka disa vlera shëndetësore për fytyrën dhe flokët. Uji i shiut nëse aplikohet në fytyrë ndihmon në rigjenerimin e lëkurës dhe i jep asaj shkëlqim. Në sa...

9 këshilla si ti mbroni flokët nga dielli

Jemi në stinën më të nxehtë të vitit dhe flokët janë shumë të rrezikuar se në çdo stinë tjetër. Ajo që duhet të bëni është të tregoni kujdes të veçantë si në plazh, ashtu edhe në dush, madje edhe gja...