Ç’ndodh me trupin kur gëzohemi dhe trishtohemi?

Përjetimi i emocioneve ndikon shumë në gjendjen fizike dhe atë psikologjike. Pa kuptuar, duke përjetuar mërzitje, gëzime, ne shkaktojmë ndryshim gjendjesh në trupit tonë. Do t’ju tregojmë më poshtë s...

Ditë Bajrami…

Nga Ali Zaimi Ditët e Bajramit janë momente gëzimi dhe feste që Krijuesi i botëve i ka caktuar si të tilla. Ato mbartin në vetvete kënaqësinë e brendshme që buron prej zellit të përmbushjes së adhuri...

Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ceremonia e Bajramit u organizua si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mijëra besimtarë myslimanë falën namazin e Kurban Bajram...

Viti 2015 në foto

2015 ka shënuar ngjarje të shumta që kanë lënë gjurmë në historitë njerëzore. Spektrum ju sjell disa nga fotot e vitit. Fëmijë palestinez gjatë muajit të Ramazanit Një minator në Ukrainë Palestinezë ...