Grand Gala bën bashkë artistët e skenës

Grand Gala e Vitit të Ri vjen për herë të parë si magji për publikun në këto prag festash, një ndërthurje e bukur midis brezash, stilesh, emocioni dhe dashurie që të fal vetë atmosfera, bën bashkë yj...