Paska dhe grip ‘miqësor’, po vjen

Shfaqen rastet e para me grip në vendin tonë. Instituti i Shëndetit Publik konfirmon se ka evidentuar raste të izoluara gripi, por ndryshe nga një vit më parë, këtë vit nuk qarkullon AH3N2, i cili sh...