Më i mençur jam sot…

Gjithmonë kujto se je më i guximshëm se sa beson, më i fortë se sa të dukesh, më i zgjuar se sa mendon dhe dy herë më i bukur sa ç’do imagjinonit ndonjëherë se jeni. Dje isha i zgjuar, prandaj ...