Më i mençur jam sot…

Gjithmonë kujto se je më i guximshëm se sa beson, më i fortë se sa të dukesh, më i zgjuar se sa mendon dhe dy herë më i bukur sa ç’do imagjinonit ndonjëherë se jeni. Dje isha i zgjuar, prandaj ...

Nëse në zemër zë vend besimi…

Pa dyshim se besimi në Allahun e Madhëruar, kur zë vend në zemrën e besimtarit bën çudira. Të paditurin e ndriçon me dituri, të dobtin fizikisht e bën të fuqishëm, frikacakun e bën trim, dorështrëngu...