‘Integrimi Europian i të rinjve’

Në emisionin ‘Spektrum Jetësor’ folëm për ‘Integrimin Europian’ dhe përfshirjen e të rinjve në këtë proces. Ku ndryshojnë të rinjtë shqiptar nga ata europianë, çfarë do të tho...