Përballja me “Procesi“-n e Kafkës

Arb Elo Shkruesia dhe leximi si përbetim Një nga leximet që më kanë lënë më shumë mbresa në jetë ka qenë padyshim përballja e parë me „Procesi“-n e Kafkës, përvojë kjo për të cilën i detyrohem një të...