Numëroi bekimet e do shohësh se je më i lumtur…

Një thënie e lashtë thotë: “Numëroi bekimet dhe të mirat që të ka dhënë Zoti, shkruaji një e nga një dhe do të shohësh se je më i lumtur se më parë!” Për vetë faktin se i shohim telashet me bezdi dhe...

Prag Bajramit…

Nga Ali Zaimi Ditët e Bajramit janë momente gëzimi dhe feste që Krijuesi i botëve i ka caktuar si të tilla. Ato mbartin në vetvete kënaqësinë e brendshme që buron prej zellit të përmbushjes së adhuri...