Koloseu hapet për herë të parë pas 40 vitesh

Duke filluar që nga nëntori vizitorët në Koloseun e Romës, amfiteatri më i madh i ndërtuar ndonjëherë, do të mund të shohin katet më të larta. Është hera e parë që kati i katërt dhe i pestë janë hapu...