10 ditët e para të muajit Dhulhixhe

Melodi e Zemrës e filloi këtë sezon duke hedhur dritë mbi vlerën dhe rëndësinë e 10 ditëve të para të muajit Dhulhixhe të cilat ndryshe konsiderohen si koha e haxhit. Kishim të ftuar në studio profes...