Njihuni me dushin që kursen ujin

Në një vend i prekur nga thatësira, si Kalifornia, kjo shpikje duhet të vlejë shumë. Bëhet fjalë për dushin që ju lejon që të kurseni ujin. Ai quhet “OaSense” dhe është një dush ‘inteligjent’, që ndi...