Leku forcon pozitat ndaj euros dhe dollarit

Leku ka forcuar pozitat ndaj euros dhe dollarit në tregun e këmbimit valutor, duke risjellë monedhën kombëtare në pozicion të rikuperuar pas humbjeve që shënoi në fillim të muajit janar. Sipas kursit...