Si t’i bindim fëmijët të lexojnë

  Fëmijët krahas përdorimit të teknologjive të reja dhe kërkimit në internet, duhet që të mbajnë lidhje të forta me librin. Në lidhje me këtë më poshtë do të keni disa këshilla  të thjeshta:    ...