Në prill, linjë direkte fluturimi Tiranë -Tel Aviv

Vizita e Ministrit të Turizmit dhe Mjedisit Blendi  Klosi në Izrael, me ftesë të  Ministrit Izraelit të Turizmit  Yariv Levin, konfirmoi  edhe një herë marrëdhënien e shkëlqyer të të dy vendeve, siç ...