Liqeni i Ohrit kandidat për në UNESCO

Shqipëria dorëzoi Dosjen e Kandidimit të rajonit të Liqenit të Ohrit si Trashëgimi Natyrore dhe Kulturore në Listën e Trashëgimisë Botërore. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, përmes rrj...