Mbaje një derë të hapur me Zotin!

Suhejl ibn Amr dhe familja e tij ishin në një udhëtim. Gjatë rrugës, sulmohen nga disa banditë dhe kaçakë, të cilët u marrin të gjithë ushqimet që kishin me vete. Mandej, ata ulen diku aty pranë dhe ...