Letër një shkollari – nga Ledi Shamku

E Diela jote e fundit e pushimeve të verës. Këtë javë do t’i kthehesh shkollës. Lum ti! Ta them sinqerisht, edhe unë do doja të isha sërish në shkollë! Shumë hapa do t’i hidhja ndryshe, ndaj dua të f...

Unë dhe celulari

Një praktikë meditimi mund t’ju ndihmojë të largoni varësinë nga celulari, duke kuptuar se kontrolli i shpeshtë i tij nuk ju sjell asnjë të mirë dhe se eksperienca e të jetuarit është më me vlerë. Të...