Newsroom – 21 shkurt 2016

  Newsroom lajmet kryesore të javës 15-21 shkurt 2016 Çdo të diel, ora 18:00   Ndiqni përmbledhjen javore të lajmeve kryesore në Radio Spektrum 96.4 mhz. Live Stream: www.spektrum.al Tune I...

Newsroom (8-14 shkurt 2016)

Newsroom lajmet kryesore të javës 8-14 shkurt 2015 POLITIKË Sekretari amerikan i shtetit John Kerry ka vizituar sot Shqipërinë, ku është takuar me Presidentin Nishani, kryemininistrin Edi Rama si dhe...