Oazat e shkretëtirës në Dubai

Oazat Al Qudra janë liqene të ndërtuara rreth 30 minuta larg nga Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Këto liqene janë shtëpi të kafshëve të egra të shkretëtirës si dhe e 100 specieve të ndryshme të zo...