Amazon Go, supermarketi pa staf dhe kasierë

Amazon çeli supermarketin e saj të parë pa staf dhe kasierë.  “Amazon Go”, që gjendet në Seattle, është testuar nga punonjësit e kompanisë përgjatë gjithë vitit të kaluar e tani, duket ishte gati për...